WAT WE AANBIEDEN

Frisse ideeën, projectmanagment en realisatie

Meer info

Concepten en realisatie

Concept ontwikkeling

We brengen u graag op nieuwe ideeën voor uw website, applicatie, of animatie. Samen kijken we eerst naar de doelen voor uw bezoekers of klanten. Vervolgens komen we aan de hand van een brainstormsessie komen we met nieuwe ideeën. Hierbij denken we ook na over de technische realisatie en mogelijke uitvoering. Deze ideeën schetsen we uit tot een eerste concept, klaar voor ontwikkeling!

Creatief project management

Vaak ligt in de uitvoering van een idee de uitdaging. Tijdens de uitvoering kom je vaak achter nieuwe dingen: hoe je iets anders kunt ontwikkelen, of hoe je het kunt verbeteren. Vaak zie je dat de uitvoerende partij de intentie achter het idee niet volledig begrijpt, waardoor kansen op verbeteringen niet worden benut of het idee niet op de juiste manier wordt ontwikkeld. Wij nemen graag de leiding in de uitvoering, om het idee te realiseren met de juiste visie. Dit doen we door de klant op de hoogte te houden van de voortgang en te betrekken bij belangrijke beslissingen.Animaties

Explanimation storyboard

Een storyboard tekst moet simpel en aansprekend zijn. Wij stellen samen met u vast wat centraal moet staan in uw boodschap en aan de hand daarvan schrijven wij de tekst en stellen we wireframes op. Hierbij is van belang dat we alvast rekening houden met de technische animatie mogelijkheden, zodat de boodschap zowel tekstueel als visueel sterk is.

Explanimation ontwerp

Aan de hand van wireframes en een storyboard ontwerpen wij de stijl van de explanimation. Belangrijk is dat de stijl bijdraagt aan de boodschap. Wij geven meestal voorkeur aan simpele stijlen, die doelgericht zijn en niet afleiden van de boodschap die u wilt overbrengen.

Webapplicaties

Een webapplicatie draait om het doel dat u wilt bereiken met bezoekers. Wilt u deze informeren, of ook aanzetten tot actie? Elke pagina en elk stukje informatie moet bijdragen aan het doel dat hierbij is gesteld.Webdesign

Door middel van wireframes bepalen we welke informatie wordt overgebracht en op welke manier. Hierna bepalen we de huisstijl van uw webapplicatie (look & feel). Aan de hand hiervan ontwerpen wij de pagina’s. Hierbij bepalen we ook de interactie die de bezoeker heeft met de applicatie zoals hover effecten en animaties.

Webdevelopment

Wij specialiseren ons in WordPress applicaties. Simpelweg vanwege de gebruiksvriendelijkheid en wens van klanten om gemakkelijk zelf aanpassingen te kunnen maken. Wij zorgen voor responsive ontwerp, zodat de applicatie makkelijk te bekijken is op zowel pc, telefoon en tablet.

Webhosting

Wij vinden het belangrijk om na ontwikkeling ook in contact te blijven voor beheer, zodat de kwaliteit goed blijft, en u contact kunt blijven voor vragen. Daarom bieden wij hosting voor uw webapplicaties aan.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op