OVER ONS

Waar we voor staan en wat we doen

Meer info

Waar we voor staan

De scheiding tussen online en offline informatie is al lang niet meer duidelijk. Mensen hebben informatie binnen handbereik, en zijn gewend snel te filteren op de belangrijkste punten. Daarom is het dés te belangrijker om informatie overzichtelijk en aantrekkelijk over te brengen.

Wij geloven erin dat het essentieel is om samen tot de kern te komen van de boodschap van uw organisatie. Net als bij een kiwi moeten we de schil verwijderen. Zo blijft er een heldere, simpele en smaakvolle boodschap over.

Wij helpen u het liefst bij zowel de ideeën als de realisatie, omdat we geloven dat dit de beste resultaten geeft! We zien vaak dat de uitvoerende partij niet achter het idee staat, of het niet helemaal begrijpt. Hierdoor is het resultaat helaas niet zoals het oorspronkelijk is bedacht. Bij Webkiwi nemen we de leiding in de realisatie. Zo zorgen we dat het met de juiste visie gedaan wordt. Bekijk onze diensten en onze projecten voor voorbeelden.

Wat we doen

Webkiwi specialiseert zich in uw boodschap helder overbrengen. Onze expertise ligt in creatief media design, technische realisatie en project management. Door deze combinatie kunnen we nieuwe ideeën bedenken en gave projecten voor u realiseren. Oplossingen die wij ontwikkelen zijn onder andere webapplicaties en uitleganimaties of explanimations.

Waarom Webkiwi?

Drie dingen die ons uniek maken:

Er was duidelijkheid in de samenwerking. Zowel wat betreft de mogelijkheden alsook de offerte, zowel de bouw van de site en de hosting van de website.

Martien van de Donk, SamenspraakBest

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op